Himman Torppa

Idyllistä maaseudun tunnelmaa vanhoista hirsistä veistetyssä torpassa, aivan lammaslaitumen vieressä.

Vuoteet
Parivuode
Kaksi erillistä vuodetta
Peitot ja tyynyt
Keittiö
Sähköuuni ja -liesi
Jääkaappi
Kahvinkeitin
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Astiasto
Siivous ja peseytyminen
Imuri
Siivousliinat ja -aineet
Saippua
Shampoo ja hoitoaine
Muut varusteet
Palju
Pihasauna
Ulkohuussi
Lapsille leluja

Maalaisromantiikkaa aidoimmillaan

Himman kesätorppa on juuri sitä mitä kaipaat maalaisromanttiselta ja idylliseltä lomamökiltä. Yli 200-vuotiaat hirret huokuvat vanhan ajan henkeä, jota täydentää kaunis ja perinteinen sisustus.

Torppa sopii hyvin ulkoilusta nauttivan pariskunnan romanttiseen lomanviettoon tai pienelle perheelle. Lomanautinnon kruunaa palju ja pihasaunan lempeät löylyt!

vuokramökki sauna ja palju - täydellinen loma

Mukavasti varusteltu torppa

Himman Torpalla ruoanlaitto onnistuu helposti pöytäuunilla ja keittolevyillä. Varustukseen kuuluu myös muun muassa pieni jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikro.

Torppaan tulee sähkö, ja juomaveden voit hakea tilan pihasta aivan läheltä. Lämpöpatterit lämmittävät tupaa ja kamaria. Ulko-wc sijaitsee metsän siimeksessä torpan läheisyydessä. Tästä ei maalaistunnelma enää parane!

Paljun ja saunan lämmössä loma tuntuu lomalta

Himman Torpan pihapiiri on aurinkoinen niitty. Pääset nauttimaan pihasaunan löylyistä ja rentoutumaan paljun lämpöön maalaismaisemaa ihaillen. Meiltä saat käyttöveden saunalle ja paljuun.

Mökki sijaitsee lähellä tilaamme, mutta silti omassa rauhassaan puiden suojissa. Saatatpa nähdä saunan terassilta laiduntavan lammaslaumamme!

Tekemistä koko perheelle

Himman Torppa sopii hyvin pariskunnalle tai pienelle perheelle. Uimarannalle on vain noin 200 metrin matka ja siellä käytössänne on soutuvene, kanootti, polkuvene ja sup-lauta.

Aivan Himman pihasta pääset portista kulkemaan lammaslaitumelle, jossa on vieraidemme käytössä oma laavu. Siellä paistat mukavasti makkaraa tai herkullisia muurinpohjalettuja!

Tule lammaspaimenlomalle Himman Torpalle!

Oletko koskaan haaveillut kesälomasta lammaspaimenena? No nyt se on mahdollista! Himman Torpalle voit tulla perheesi tai ystäväsi kanssa myös lammaspaimenlomalle.

Meillä LomaLeivossa on toiminnassa oleva lammastila, ja kesäisin lampaiden laiduntaessa ulkona on todella tarpeen, että lampaita ja aitauksia pidetään silmällä. Lammaspaimenlomalla pääset tutustumaan ja taatusti myös rapsuttamaan lampaitamme ja osallistumaan lampaiden hoitoon niin halutessasi.

Ilmoitathan halukkuudestasi lampaiden paimentamiseen tehdessäsi varausta Himman Torpalle!

Monipuolista kokemista, näkemistä ja tekemistä LomaLeivossa ympäri vuoden!

Lue lisää