Olet lämpimästi tervetullut hyvien muistojen mökkilomalle!

Meillä LomaLeivon mökeillä on ripaus entisajan mummolaa nykyaikaisin maustein.

Emme ole hälyisä lomakylä – mökeillä rauhaa ja luontoa piisaa!

Monet palaavatkin meille lomailemaan kerta toisensa jälkeen.

Liityhän Sinäkin LomaLeivosten parveen 🙂

Mökkilomia ja lammastila Jyväskylän kupeessa

Tervetuloa vieraaksemme LomaLeivon mökeille ja Röykkälän lammastilalle, Leivonmäen kansallispuiston kauniiden maisemien äärelle Joutsaan!

Maatilamme viehättävässä miljöössä voit nauttia vapaa-ajastasi kaikkina vuodenaikoina mm kolmessa ulkoporealtaalla varustellussa viiden tähden huvilassa ja kesäisin myös idyllisissä kesätorpissa. Olemme rakentaneet ja sisustaneet kaikki mökkimme laadukkaasti, runsaasti ja suurella sydämellä ja vieraidemme loman onnistuminen on meille tärkeää!

Kuin logomme Leivolla, Sinullakin on lomallasi oma pihapiiri ja rauha, mutta silti kansallispuiston polut, reitit, vesistöt ja talvisin myös latu vain kivenheiton päässä. Toivommekin, että LomaLeivon huviloista muodostuu Sinullekin tuttu ja mieluisa lomapesä, jonne palaat yhä uudelleen Leivon lailla.

Soita Violalle 040 7294134, lähetä viesti ja kysy lisää – tai tee varaus suoraan näitä sivuilta. Opastamme ja neuvomme mielellämme!

-Viola ja Kalevi Fredin

LomaLeivossa me olemme sinua vastassa

Viola – touhukas emäntä, lapsiin rakastunut tuplamumma

”LomaLeivossa mm organisoin, hankin tarvikkeet, hoidan paperityöt ja vastaan puhelimeen. Uuden suunnittelu, mökkien kausikoristelu, markkinointi ja sometus ovat lempipuuhiani. Aina keväisin ”asun” lampolassa ja autan uuhia ja ihania pieniä karitsoita maailmaan…. Tykkään kovasti ihmisistä ja monenlaisesta puuhaamisesta, joten olen toiveammatissani – ei kahta samanlaista päivää ja aina jotain uutta!  Kerron sinulle Joutsan parhaat käyntikohteet, voin lähteä sienimetsään kanssasi tai lainata ajanvietettä sadepäiviksi – kysy! ”

Kalevi – taitava isäntä, ylpeä tuplapappa

”Tykkään erityisesti rakentaa ja niitä rakennuksia onkin sitten kertynyt vuosien myötä aika monta, taitaa olla jo 30 kappaletta. Olen naputellut valmiiksi omasta puutavarasta mm kaikki mökkimme, niiden piharakennukset ja terassit. Järjestän puut, vedet ja teen niissä rempat ja huoltotoimet. Iltaisin uppoudun sukututkimukseen ja paikallishistoriaan kun luottamustoimiltani aikaa liikenee. Jos paikallishistoria kiinnostaa sinuakin, voidaan jutustella lisää vaikka tupamme penkillä ”

Toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan maatilaamme, idylliseen vanhaan tupaamme, oman tilan puotiin ja rapsutuksia odottaviin lampaisiin!

Lisäksi sinua voivat pihalla olla tervehtimässä

Nöpö – lempeä paimensukuinen lapinkoira, joka toimii myös sopivasti tiedottajana.

Kissat Santtu (punavalkoinen) ja Miisu (mustavalkoinen) – näitä voit myös vilahdukselta nähdä pihapiirissä.

Uuhet, karitsat ja pässit talvisin lampolassa ja kesät laitumella.

Tunnista lemmikkimme kuvista!