Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia kysymyksiin, joita vieraamme usein esittävät liittyen majoittumiseen LomaLeivossa.

Ovatko lemmikit tervetulleita lomalle LomaLeivoon?

Valitettavasti lemmikkejä ei voi ottaa muille kuin Luoto-mökillemme, sillä haluamme säilyttää muut mökkimme ja matkailuautomme allergiaystävällisinä.

Luoto-mökille hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita. Lemmikin tulee olla kytkettynä ulkona liikkuessaan ja toivomme vieraidemme huolehtivan pihan siisteydestä loman päätteeksi.

Voinko tuoda omat liinavaatteet ja hoitaa siivouksen itse?

Kyllä voit. Loman vuokrahintaan sisältyy sängyt, petauspatjat, peitot ja tyynyt. Voit tuoda itse lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet tai vuokrata ne meiltä hintaan 12 € / setti.

Jokaiselta mökiltä löytyy siivousvälineet ja -aineet sekä mökkikansiosta ohjeet siivoukseen. Puutteellisesta siivouksesta veloitamme siivousmaksun. Voit myös tilata siivouksen meiltä etukäteen hintaan 120 €.

Onko mökillä WC-paperia, suodatinpusseja, leivinpaperia ym.?

Toimitamme mökeille vaihtopäivinä muutamia WC- ja talouspaperirullia. Yleensä mökiltä löytyy myös suodatinpusseja, foliota, kelmua ja leivinpaperia. Mikäli jokin pääsee loppumaan kesken loman, toivomme että hakisit niitä lisää kauppareissulla. Täydennämme varustusta jälleen vaihtopäivänä.

Yleensä mökeiltä löytyy myös muiden vieraidemme jättämiä perusmausteita ja kuivatarvikkeita, joita voit halutessasi käyttää.

Onko saapumisaikaa mahdollista aikaistaa tai lähtöaikaa siirtää myöhemmäksi?

Meillä on vaihtopäivinä mökkien huoltamiseen varattuna klo 12 – 16 välinen aika. Tämä aika on hyvin kiireinen, jotta ehtisimme huoltaa ja siivota mökit valmiiksi seuraaville saapujille. Tästä syystä tuloajan aikaistaminen tai lähtöajan siirtäminen myöhemmäksi varsinkin sesonkiaikoina on hyvin haastavaa.

Myöhemmin kuin klo 16 saapuminen kuitenkin sopii hyvin, mutta ilmoitathan meille siitä etukäteen.

Miksi en voi tehdä mökkeihin yhden vuorokauden varausta?

Mökeillämme minivarausaika on 2 vuorokautta. Yhden yön vuokrauksista syntyy meille samat kustannukset kuin kahdesta yöstä, jolloin vuokrahinta on asiakkaallekin käytännössä sama. Mökeille saapumisaika on klo 16 ja lähtöaika klo 12, joten vuokra-aika jää todella lyhyeksi yhden yön vuokrauksissa.

Voit kuitenkin olla meihin yhteydessä, mikäli etsit ehdottomasti vain yhden yön majapaikkaa, niin katsotaan löytyisikö meiltä sopiva majoitus tarpeisiisi.

Kuuluvatko polttopuut vuokramökin hintaan?

Vuokramökkien hintaan sisältyy polttopuuta sen verran, mitä normaalikäytössä arviolta kuluu. Polttopuita löytyy mökin pihan liiteristä. Olethan meihin yhteydessä, mikäli polttopuut loppuvat.

Pääseekö autolla ajamaan mökin pihaan ja aurataanko tietä talvisin?

Kaikkien mökkien pihaan pääsee ajamaan autolla. Mökistä riippuen pihaan mahtuu 2 – 3 autoa. Tilan lähellä sijaitsevien mökkien teiden aurauksesta huolehtii isäntä Kalevi, mutta kauempana sijaitsevien mökkien aurauksesta huolehtii ulkopuolinen auraaja.

Ilmoitathan meille, mikäli auraamaton tie haittaa kulkemista, niin järjestämme asian mahdollisimman pian. Ilmoitathan meille myös muista tien kunnossapitoon liittyvistä ongelmista, esimerkiksi tielle kaatuneesta puusta.

Pääsemmekö tutustumaan lampaisiin lomallamme?

Kyllä pääsette, järjestämme mökkivieraillemme mahdollisuuden päästä tutustumaan ja rapsuttamaan lampaitamme. Opastamme myös, miten lampaiden kodissa eli lampolassa ja laitumella liikutaan turvallisesti ja säikyttämättä lampaita. Ethän siis mene lampaiden luokse ilman talon väkeä.

Tilaltamme voit ostaa myös lammastuotteita, kuten taljoja ja lankoja.

Voimmeko järjestää mökillä polttarit tai muut juhlat?

Mökeillämme ei lähtökohtaisesti voi järjestää juhlia, jotka ylittävät mökkikohtaisen henkilömäärän. Pienempien juhlien järjestämisestä voit olla meihin yhteydessä, niin mietitään vaihtoehtoja, jotta voisitte nauttia juhlapäivästänne ilman, että muut mökkivieraamme, lampaamme tai kansallispuiston kulkijat häiriintyvät.