8 hyvää syytä valita talvilomalle LomaLeivon mökit

1. Kansallispuiston hiihtämään tai lumikenkäilemään jopa mökin ovelta!

Tilallemme tehty 2 km tasainen perinteinen latu on sopiva hiihtämisen harjoitteluun lapsille ja aikuisille tai jos hiihtolenkeistä on jo kulunut pidempi aika. Eikä ole ruuhkaa, voit hiihtää ihan omaan tahtiin lumisten puiden ja peltojen maisemissa!  Kokeneempia kutsuu Kansallispuiston 11 kmn latu joka on ihan vieressä. Vinkki: Mökeiltä löytyy valmiiksi kahdet lumikengät

2. Tähtitaivas ja hiljaisuus

Koska ulkona viimeksi näit yötaivaan tähdet ja kuulit vain tuulen huminan tai pakkasen paukkeen? Meillä ei ole katuvaloja eikä liikenteen ääniä. Iltalenkillä voit käydä vaikka potkurilla  näitä luonnon ääniä ja valoja ihmetellen!

3. Lämmin ja viihtyisä mökki on viimeisteltynä juuri sinulle vuodenajan mukaan

Mökki niinkuin allaskin odottaa lämpimänä ja kaikin puolin valmiina kun tulette. Mökeillämme on monenlaista pientä extraa: smootiesekoitin, pulkat ja kelkat, leluja, kirjoja, pelejä, kynttilöitä…palapelejä löytyy myös!

4. Ulkoporeallas mökillä vain sinun käytössäsi

Nautiskelu porealtaassa kruunaa saunaillan!  Allas on mökin takaterassilla omassa suojassaan häiriöttömästi ja naapurimökki on kaukana. Meillä on vuosien kokemus altaiden hoidosta ja huolenpidosta – voit siis huoletta pulahtaa poreisiin!

5. Laavuja, reittejä Leivonmäen kansallispuiston siimeksessä

Kansallispuisto on ihan vieressä ja vaikka siellä ei ole ruuhkaa, lyhimmät reitit ovat auki jopa talvella, toki lumitilanteen huomioiden. Tilallamme on oma laavu, jonne pääset myös makkaranpaistoon vaikkapa hiihtolenkin jälkeen!

6. Henkilökohtainen mökin, lähiseudun ja palveluiden esittely

Lomallasi me olemme 24/7 saavutettavissasi. Kerromme sinulle lähistön kivoja käyntikohteita, neuvomme parhaat reitit tai kauneimmat maisemat.

7. Hiihtokeskus Purnu vain 20 km päässä

Jos tykkäät lasketella, Purnu on hieno vaihtoehto – edullinen, perheystävällinen, ruuhkaton ja lähellä!

8. Miksi ajaa kauas, kun täällä on kaikkea ?

Kansallispuiston maisemat ovat kauniita ja kansallispuiston latu polveilee valoisalla suolla, käkkärämäntyjen joukossa, muistuttaen Lapin maisemia. Matka meille ruuhkasuomesta on reilu kaksi tuntia. Arvelen myös että meillä on rauhallisempaa, edullisempaa ja luonnonläheisempää kuin pohjoisessa. Tule ja kokeile!

 

 

 

Kaikki kuvat ovat meidän ottamiamme, mökeiltä ja lähiluonnosta! Tervetuloa kuvailemaan itse lisää!