Luotoranta

Järvenrantamökki, jonka tunnelma on kuin avarasta saaristosta.

Keittiö ja ruoanlaitto
Kaasu jääkaappi jossa myös tilava pakastelokero
Kaasuliesi ja -uuni
Astiasto
Kesäkeittiö, jossa kaasuhella ja astianpesupiste
Kaasugrilli
Nuotiopaikka
Siivousvälineet ja peseytyminen
Akkuimuri
Siivousvälineet ja -aineet
saippua, shampoo + hoitoaine
Muut varusteet
Kamina
rantasauna
Soutuvene, onkia ja siimoja
Ulko-wc

Luonnonystävän unelmakohde keskellä kansallispuistoa

Luoto on paljon enemmän kuin tavallinen lomamökki – se on ihastuttavaa saaristolaistunnelmaa järven rannalla kansallispuiston kainalossa. Luoto on juuri sinulle, joka haluat lomallasi päästä nauttimaan luonnosta kaikin aistein. Luotorannan tontti on iso ja toisella puolella on naapurina kansallispuisto. Toisella puolella on mökki, mutta tonttien välissä olevan puuston vuoksi näköyhteyttä ei ole. .

Mökin omat aurinkopaneelit tuottavat sähköä valaistukseen ja elektroniikan lataukseen, ruoanlaitto onnistuu mukavasti kaasulla ja mökkiä lämmittää tunnelmallinen kamina. Luoto on vuokrattavissa keväästä syksyyn.

Rauhalliset lemmikit ovat tervetulleita nauttimaan lomasta kanssasi!

Hyvin varusteltu aito järvenrantamökki

Ruoanlaittoa varten käytössäsi on kaasulla toimivat hella, uuni ja jääkaappi/pakastelokero sekä kattava astiasto. Lisäksi kesäkeittiö kaasugrilleineen ja nuotiopaikka rannassa tuovat upeat mahdollisuudet ruoanlaittoon järvimaisemassa.

Mökki on remontoitu vuonna 2020 ja sisustettu kauniisti, persoonallisesti ja saaristolaishenkisesti.

Talousveden saat järvestä tiskausta ja peseytymistä varten ja juomavettä voit hakea tilaltamme alle kahden kilometrin päästä.

Nauti luonnon äänistä järven äärellä

Luodon järvimaisema on ainutlaatuisen kaunis. Nauti luonnon omasta äänimaailmasta terassilla, rantanuotiolla tai löylyjen jälkeen laiturilla istuskellen. Luodon puusaunan löylyt ovat vertaansa vailla!

Rannassa käytössäsi on myös oma soutuvene, jolla pääset soutamaan esimerkiksi Leivonmäen kansallispuiston tunnettuun retkikohteeseen, vastarannalla siintävään Joutsniemeen.

Aurinkoenergiaa ja kaminan lämpöä

Luodolla on käytössä aurinkosähkö, jota saadaan tuotettua mökille asennetuista aurinkopaneeleista. Sähköä on mökillä käytettävissä monipuolisesti valaistukseen sekä pienten elektroniikkalaitteiden käyttöön, esimerkiksi radion kuunteluun tai puhelimen lataamiseen.

Liesi, uuni ja jääkaappi pakastinlokeroineen toimivat kaasulla, ja opastamme loman alussa sinua näiden käyttöön.

Olohuoneen puolella tunnelmallinen kamina antaa lämpöä viileneviin iltoihin, ja voit istuskella kaminan lämmössä ihaillen samalla edessäsi avautuvaa upeaa järvimaisemaa.

Monipuolista kokemista, näkemistä ja tekemistä LomaLeivossa ympäri vuoden!

Lue lisää