Hinnoitteluongelmia talvilomissa 2023

Helmi-maalislomien 2023 hinnat vahvistuvat viimeistään tammikuussa!

Hyvät kärsivälliset uskolliset mökkivieraamme – olemme monet tänä vuonna törmänneet nousevien kustannusten, mm sähkön hinnan yllättävään suureen nousuun. Vähintäänkin olemme kaikki huolissamme tulevista hinnoista, mitä sähkö maksaakaan ensi talvena? Riittääkö sitä meille kaikille? Tämä asia huolestuttaa myös meitä LomaLeivossa.

Hyviä uutisia LomaLeivon sähkötalkoista

Monin omin toimenpitein olemme osallistuneet sähkötalkoisiin mm lisäten mökkien yläpohjien eristyksiä ja tarkentaen vuokrausten välisten aikojen lämpötiloja. Näin olemme saaneet 30 % vähenemisen sähkönkulutukseemme elo-syys-lokakuussa 2022.

Lisäksi meille asennettiin 20 uutta aurinkopanelia syyskuussa 2022, jotka pääsevät kunnolla tositoimiin ensi maaliskuun aurinkoisilla keleillä! Hyviä asioita on siis tehty ja tehdään!

Uusi sähkösopimuksemme astuu voimaan ja 1.2.2023 alkaen hinta on edelliseen verrattuna nykyisen tiedon valossa tullee olemaan 10-15 kertainen.

Tästä johtuen odottelemme hinnan varmistumista tammikuussa ja sen jälkeen hinnoittelemme uudelleen talvilomat 2023. Pyrimme ottamaan osan kustannusnoususta omaan piikkiimme, mutta myös talvilomien hintoihin on pakko tehdä muutoksia. Tämän vuoksi helmi-maaliskuun lomien allakat on nyt poistettu varausmahdollisuus. Pyrimme avaamaan allakat niin nopeasti kuin mahdollista! Kevät-kesälomien hinnat ovat nyt ennallaan, koska silloin onneksi aurinkopaneelit tuottavat ison osan sähköstämme.

Nykyinen sähkösopimuksemme on voimassa vielä tammikuun 2023 loppuun saakka, jonne saakka myös mökkilomiemme hinnat ovat ennallaan sisältäen edelleen ulkoporealtaan käytön. Tulkaapa siis lomille!

 

Toivotan Teille kaikille – ja ihan koko Eurooppaan – rauhallisempaa loppuvuotta 2022.

Kun taas mahdollista, nähdään siis mukavissa eli sinun lomasi merkeissä täällä Leivonmäellä!