Talvilomien hinnat pääosin ennallaan 2023 :)

Hyviä uutisia lomailijoille: Helmi-maalislomien 2023 hinnat ovat pääosin ennallaan!

Kärsivälliset uskolliset mökkivieraamme – olemme monet tänä vuonna törmänneet nousevien kustannusten, mm sähkön hinnan yllättävään suureen nousuun. Vähintäänkin olemme kaikki huolissamme tulevista hinnoista, mitä sähkö maksaakaan talvella? Riittääkö sitä meille kaikille? Tämä asia huolestuttaa myös meitä LomaLeivossa.

Mukana sähkönsäästötalkoissa – 41,6 %

Monin omin toimenpitein olemme osallistuneet sähkönsäästötalkoisiin mm lisäten mökkien yläpohjien eristyksiä ja tarkentaen vuokrausten välisten aikojen lämpötiloja. Porealtaatkin ovat saaneet huilata minimilämmöillä. Näin olemme saaneet peräti 41,6 % vähenemisen sähkönkulutukseemme elo-joulukuussa 2022 vuodentakaiseen kulutukseen verrattuna!

Lisäksi meille asennettiin 20 uutta aurinkopanelia syyskuussa 2022, jotka pääsevät kunnolla tositoimiin ensi maaliskuun aurinkoisilla keleillä! Tärkeitä asioita on siis tehty ja tehdään!

Uusi sähkösopimuksemme astuu voimaan ja 1.2.2023 alkaen hinta on edelliseen verrattuna nykyisen tiedon valossa tullee olemaan moninkertainen.

Emme kuitenkaan siirrä kulua vuokrien hintoihin vaan otamme pääosan kustannusnoususta omaan piikkiimme eli Kielo ja Kissankellomökeillä ei ole tehty hintamuutoksia talvilomiin. Toivomme kuitenkin viipymien olevan vähintään 3 vrk – jos tämä on mahdotonta, soitelkaa niin mietitään! Kaisla-mökin osalta on tehty kohtuullisia pyöristyksiä hintoihin. Kaikki mökkiallakat on nyt avattu ja varauksia voi tehdä normaalisti. Näkyvillä olevat hinnat kattavat edelleenkin ulkoporealtaan käytön! Tulkaapa siis talvilomille!

 

Toivotan Teille kaikille – ja ihan koko Eurooppaan – Onnea vuodelle 2023!

Kun taas mahdollista, nähdään siis mukavissa eli sinun lomasi merkeissä täällä Leivonmäellä!